Ειδησεογραφικό site

Δείτε live: Ο Αη Βασίλης ταξιδεύει με το έλκηθρό του και μοιράζει τα δώρα

3.260

Η πορεία του Άγιου Βασίλη καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο www.noradsanta.org και στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter (@NoradSanta)

Υπό το… άγρυπνο βλέμμα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εδώ και δεκαετίες… καλύπτουν τα νώτα του και καταγράφουν το μακρύ του ταξίδι από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα, την Ιαπωνία και την Κίνα, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε και φέτος να μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ακριβώς στις 13:01 (ώρα Ελλάδας), η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (Norad) εντόπισε στις οθόνες των ραντάρ της ενδείξεις «δραστηριότητας στον Βόρειο Πόλο».

Η πορεία του Άγιου Βασίλη καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο www.noradsanta.org και στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter (@NoradSanta).

Το έλκηθρό του είναι πιο γρήγορο και από F-15 και μέσα στις επόμενες πέντε ώρες ο Άγιος πρόλαβε να μοιράσει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύριο δώρα, στην Ωκεανία και την Ασία. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, περί τις 19:10 ώρα Ελλάδας, ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων είχε περάσει από τις Μαλδίβες και κατευθυνόταν στην Ινδία.

Τα ραντάρ καταγράφουν την πορεία του έλκηθρου χάρη στους υπέρυθρους αισθητήρες που έχει στη μύτη του ο Ρούντολφ, ο ένας από τους εννέα τάρανδους του Αγίου.

USA TODAY

@USATODAY

Ho, ho, ho: Despite a partial government shutdown, @noradsanta is (still) tracking the big guy as he comes to town.… https://www.pscp.tv/w/bvDsITU3NXwxTVlHTnlCUEJaYkt3lPPOfZjJ1TOJj4LCJs-5ISJ95vNrxmNith4pq77LEho= 

USA TODAY @USATODAY

Ho, ho, ho: Despite a partial government shutdown, @noradsanta is (still) tracking the big guy as he comes to town. http

pscp.tv

194 people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.