Ειδησεογραφικό site

Δάγκωσε τον γείτονα στη μύτη πάνω στον καβγά για τον κάδο σκουπιδιών

19

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη στις 19 Ιουλίου του 2020 και αιτία ήταν η θέση του κάδου απορριμμάτων έξω από το σπίτι του ενός ή του άλλου…

Ο ένας μετακίνησε τον κάδο έξω από το σπίτι του άλλου και ο άλλος φέρεται να τον μετακίνησε έξω από το σπίτι του πρώτου.

Ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει, φέρεται να ήρθαν στα χέρια και χθες ο πρώτος εκ των αλληλομηνυθέντων κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη, ενώ κατηγορούμενη ήταν και η μητέρα του για συνέργεια στην ως άνω πράξη.

Η τελευταία, ωστόσο, ήταν απούσα από την ακροαματική διαδικασία, καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να δάγκωσε και να απέκοψε τμήμα του δέρματος του δεξιού χεριού του γείτονα, το δεξιό και αριστερό πτερύγιο και τη βλεννογόνο της μύτης του.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού του γείτονά του και τον δάγκωσε ευρισκόμενος σε άμυνα, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισής του προσκόμισαν στο δικαστήριο βιντεοληπτικό υλικό, που φέρεται να δείχνει ότι ο μηνυτής είχε επιτεθεί πρώτος στον 45χρονο.

Ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας αμφισβήτησε τη γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού, ενώ ο μηνυτής τόνισε ότι ο 45χρονος του επιτέθηκε πρώτος, τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Η δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ και ο μηνυτής αναμένεται να καθίσει κι αυτός στο εδώλιο το επόμενο διάστημα, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή

Τα σχόλια είναι κλειστά.