Ειδησεογραφικό site

Beach Buddy: Κλείστε με ένα κλικ από το κινητό σας ξαπλώστρα σε παραλία!

27

Εφαρμογή επανάσταση: Το φιλαράκι σου για την παραλία- Beach Buddy – είναι εδώ!
Εάν αγαπάς την παραλία και τη θάλασσα τότε το Beach Buddy είναι η ιστοσελίδα που έψαχνες.

Το «φιλαράκι σου για την παραλία» – Beach Buddy -δημιουργήθηκε, ώστε οποιοσδήποτε, ντόπιος ή τουρίστας, να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει και να κλείσει ηλεκτρονικά ξαπλώστρες, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, ημερήσιες κρουαζιέρες, jet ski, ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα.

Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι από την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Εύβοια και τη Ρόδο επεκτείνεται γρήγορα σε όλες τις μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας για να κάνει τις διακοπές σου όσο πιο χαλαρωτικές και ευχάριστες γίνεται.

Η πλατφόρμα είναι μία start-up που ιδρύθηκε από μια Ελληνίδα και έναν Άγγλο, την Όλγα Τσιρογιάννη και τον Νικ Έμμερσον. Και οι δύο τους αγαπούν τη θάλασσα και τις υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά αρκετά συχνά έβρισκαν ότι είναι δύσκολο και χρονοβόρο να δουν τι δραστηριότητες γίνονται στην περιοχή, πόσο κοστίζουν και πως να τις κλείσουν.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που πήραν κάποιον τηλέφωνο για πληροφορίες για να τους πούνε ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν εκείνη τη στιγμή και να πάρουν ξανά το βράδυ.

Αυτή η εμπειρία σε συνδυασμό με τη δυσκολία να βρουν ξαπλώστρα σε πολλές παραλίες τους έκανε να σκεφτούν ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και έτσι γεννήθηκε το ‘φιλαράκι σου για την παραλία’ – Beach Buddy
Μπαίνοντας στο www.beachbuddyapp.com μπορείς εύκολα να βρεις τι παραλίες και δραστηριότητες υπάρχουν κοντά σου, να συγκρίνεις τιμές και να κάνεις κράτηση με μερικά κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Μπορείς να ψάξεις επίσης για συγκεκριμένες δραστηριότητες ή δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά.

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να οργανώσεις τις διακοπές σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές γνωρίζοντας ότι όλα είναι κρατημένα, αλλά ταυτοχρόνως μπορείς να ακυρώσεις μέχρι 24 ώρες πριν (στις περισσότερες περιπτώσεις) με πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Ταυτοχρόνως το Beach Buddy επιτρέπει σε όλες αυτές τις τουριστικές επιχειρήσεις να προβληθούν εύκολα και γρήγορα σε ένα μεγαλύτερο κοινό, καθώς και να έχουν τη δυνατότητα να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις και πληρωμές βελτιώνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητά τους.

Αποστολή του Beach Buddy είναι να διασφαλίσει ότι θα έχεις την πιο χαλαρή, χωρίς άγχος και ευχάριστη εμπειρία φέτος στην παραλία. Εάν αυτό είναι που ψάχνεις και εσύ, μπες στο www.beachbuddyapp.com τώρα

Τα σχόλια είναι κλειστά.