Ειδησεογραφικό site

“Αθόρυβο” διαζύγιο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

60

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη πήραν ένα “βελούδινο” διαζύγιο. Αυτό σημαίνει ότι οι άριστες σχέσεις που διατηρούν ήταν η βασική αιτία που δεν έγινε ευρέως γνωστό μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», το ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει νέους δρόμους στη ζωή του έπειτα από περίπου τριάντα χρόνια έγγαμου βίου κι έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και βάζουν πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους, με την κοινή τους αγάπη γι’ αυτά να τους συνδέει για πάντα.

Οι άριστες σχέσεις τους και η στήριξη της Βίβιαν Σπανούδη στον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χωρισμός τους ήταν κάτι παραπάνω από βελούδινος, καθώς οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και συνεχίζει να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στη συγκέντρωση γυναικών που είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ηλεία στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για τις εκλογές του Μαΐου, το «παρών» είχε δώσει και η πρώην σύζυγός του Βίβιαν Σπανούδη. Οι άριστες σχέσεις που διατηρούν είναι και η αιτία που ο χωρισμός τους δεν έγινε γνωστός, καθώς και για το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά σε αυτόν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.