Ειδησεογραφικό site

Άρχισαν τα όργανα στον Σύριζα – Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Τζουμάκα

58

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να παραπέμψει τον Στέφανο Τζουμάκα «στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω (σ.σ. διαγραφή)», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης στέλνει μήνυμα και στα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα κανάλια:

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

 

Η ανάρτηση Κασσελάκη για Τζουμάκα
«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως »ολιγαρχικό» και »διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του

Τα σχόλια είναι κλειστά.