Ειδησεογραφικό site

Αποκλειστική συνέντευξη: Η Φώφη Γεννηματά κάνει αποκαλύψεις στο «ΚΑΡΦΙ»

86

«Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ», τονίζει Φώφη Γεννηματά σε αποκλειστική συνέντευξη της στην εφημερίδα «Στο ΚΑΡΦΙ» , προσθέτοντας ότι «δεν υπερασπιζόμαστε τη διαδρομή μας με σημειωτόν στα χαρακώματα, αλλά κοιτώντας μπροστά και ανοίγοντας νέους δρόμους».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ασκεί δριμεία κριτική στο κυβερνών κόμμα, λέγοντας «ότι Ν.Δ συνεχίζει την ανούσια αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψουν ότι εφαρμόζουν κατά γράμμα πολιτικές και δεσμεύσεις Τσίπρα», ενώ αναφερόμενη στην κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα, επισημαίνει πως ο ένας δείχνει τον άλλο ως Δράκο στο δικό του παραμύθι.
Σε ό,τι αφορά τη στάση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, η κ. Γεννηματά τάσσεται υπέρ της κατάργησης της απλής αναλογικής, ωστόσο, επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται το κόμμα της να δώσει «λευκή επιταγή» σε κανέναν.
Δείτε τι αναφέρει μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά για όσους μιλούν για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ:
«Η πορεία μας είναι σαφής, αποφασίστηκε ομόφωνα, στο πρόσφατο Συνέδριο πριν 5 μήνες. Όλα τα κόμματα κάνουν ένα βήμα πίσω στη λειτουργία τους και δρουν πολιτικά και οργανωτικά μέσα από το Κίνημα Αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει μέσα από το κίνημα αλλαγής και πρωταγωνιστεί στην καθιέρωση και στην άνοδο του καινούργιου. Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι κόμμα που γέννησε η κρίση, δεν αποτελεί περιστασιακή επιλογή, είναι ο πολιτικός φορέας που εκφράζει σήμερα και στο μέλλον τις παρακαταθήκες της παράταξής μας. Νιώθουμε βαριά στους ώμους μας την κληρονομιά αυτής της ιστορικής διαδρομής και έχουμε βαθύ το αίσθημα της πατριωτικής ευθύνης. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν και για τίποτα αυτή την πλούσια κληρονομιά. Αλλά και δεν φοβόμαστε ακούγοντας τη βουή των επερχόμενων γεγονότων να χαράξουμε νέους δρόμους…»
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.