Ειδησεογραφικό site

Απίστευτο: 20χρονος επιβίωσε από επίθεση καρχαρία, αρκούδας και φιδιού

92

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια ο Ντίλαν ΜακΓουίλιαμς αντέξε σε τρεις φονικές επιθέσεις

Τη γάτα με τις εννιά ζωές θυμίζει η περίπτωση του 20χρονου Ντίλαν ΜακΓουίλιαμς ο οποίος έχει «καταφέρει» σε λιγότερα από τέσσερα χρόνια να δεχθεί επίθεση από καρχαρία, να τον κυνηγήσει μια μαύρη αρκούδα και να τον δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι.

«Είναι τρελό αυτό που μου έχει συμβεί. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός αλλά τουλάχιστον είμαι τυχερός όταν βρίσκομαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις» εξομολογήθηκε ο νεαρός.

Τελευταία χρονικά ήταν η επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία ενώ έκανε σερφ στη Χαβάη.

«Είδα τον καρχαρία από κάτω μου. Ξεκίνησα να τον κλωτσάω – τον χτύπησα τουλάχιστον μια φορά – και κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα» περιέγραψε τι του συνέβη την περασμένη Πέμπτη στα νερά του Ειρηνικού.

Όπως είπε, δε, στους δημοσιογράφους παρά το γεγονός ότι ο καρχαρίας τον είχε δαγκώσει στο πόδι «δεν κατάλαβα ότι είχα χάσει σχεδόν το μισό μου πόδι«,

Ο καρχαρίας, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν ένας καρχαρίας-τίγρης μήκους περίπου 2 μέτρων, άφησε ξεκάθαρα τα σημάδια του στο πόδι του Ντίλαν, ο οποίος χρειάστηκε επτά ράμματα.

Ο 20χρονος έχει πάθος με τις εκδρομές στην εξοχή αν και σε μια από αυτές – τον περασμένο Ιούλιο – παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν στις 4 τα ξημερώματα του επιτέθηκε μια μαύρη αρκούδα. «Μου άρπαξε το πίσω μέρος του κεφαλιού. Εγώ αντιστάθηκα και άρχισα να βάζω τα δάχτυλα μου στα μάτια της. Τελικά κατάφερα να ξεφύγω» λέει τώρα για ό,τι συνέβη εκείνο το πρωινό ο Ντίλαν.

Οι αρχές του πάρκου στο οποίο είχε κατασκηνώσει ο τυχερός-άτυχος 20χρονος βρήκαν την αρκούδα την επόμενη ημέρα και διαπίστωσαν ότι τα ίχνη αίματος που είχε ήταν του Ντίλαν.

Τότε οι γιατροί είχαν κάνει εννέα ράμματα στον 20χρονο που του άφησαν σημάδι αλλά και έναν μόνιμο πόνο κάθε φορά που τα ακουμπά.

Η «αφετηρία» της περιπετειώδους τελευταίας περιόδου του 20χρονου έγινε πριν από τρια χρόνια όταν «συναντήθηκε» με έναν κροταλία όταν κλώτσησε έναν κάκτο ενώ περπατούσε στη Γιούτα χωρίς να γνωρίζει ότι κάτω από το φυτό ήταν το φίδι.

«Ευτυχώς το δηλητήριο που πέρασε ήταν λίγο σε ποσότητα και έτσι μόνο αρρώστησα για ορισμένες ημέρες» λέει τώρα ο ΜακΓουίλιαμς.

Ο ίδιος τώρα λέει ότι απλά βρέθηκε στα λάθος σημεία τις λάθος στιγμές: «Δεν κατηγορώ τον καρχαρία, δεν κατηγορώ την αρκούδα, δεν κατηγορώ τον κροταλία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.