Ειδησεογραφικό site

Απαράδεκτη στάση της ΕΡΤ – Προβάλει τo Πεδίον του Άρεως με τη ματιά του ΣΥΡΙΖΑ

125

Μία εκπομπή που λέγεται Τα Στέκια – Ιστορίες Αγοραίου Πολιτισμού και προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ Α.Ε.μάς ζήτησε πριν από δύο εβδομάδες βοήθεια για να κάνει ένα επεισόδιο για το Πεδίον του Άρεως. Όπως κάνουμε κάθε φορά, δεχτήκαμε να βοηθήσουμε, τους πήγαμε σε όλα τα μέρη του Πεδίου του Άρεως διότι δεν γνώριζαν τον χώρο, και τους δώσαμε τις επαφές όλων των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για το καλό του Πάρκου, λοιδορήθηκαν και κατασυκοφαντήθηκαν από τις Αρχές των περασμένων χρόνων, αλλά τελικά κατάφεραν να φέρουν αποτέλεσμα και να έχουμε σήμερα το καλύτερο Πάρκο της τελευταίας δεκαετίας.

Παραμονές του ξεκινήματος των γυρισμάτων όμως, συντελεστής της εκπομπής μας πληροφόρησε ότι «ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ» να μιλήσουν οι κάτοικοι, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Πάρκο γιατί θα μιλήσει εκ μέρους των κατοίκων ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Θ.Κοκκινάκης.
Στην ένστασή μας ότι ο εν λόγω πολιτευτής ούτε υπήρξε ποτέ κάτοικος, ούτε είναι σήμερα κάτοικος της περιοχής μας και σίγουρα δεν μπορεί να μιλήσει ως εκπρόσωπος κατοίκων, η απάντηση ήταν «μας είπαν να τον βγάλουμε». Η απορία μας για το ποιος μπορεί να «είπε» σε μία εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης να προβάλει κάποιον πολιτευτή, λύθηκε όταν είδαμε ότι παραγωγός της εν λόγω εκπομπής είναι ο πρώην γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα. Συγχαρητήρια στην ΕΡΤ.

Ελπίζουμε κάποτε να διαθέσει τον χρόνο της κρατικής συχνότητας ΚΑΙ στους πραγματικούς κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να μιλήσουν για την περιοχή τους και τους αγώνες τους (κόντρα σε πονηρούς πολιτευτές) για την ανάταξη ενός Πάρκου που πριν από δύο χρόνια ήταν ρημαδιό. Για μας το Πεδίον του Άρεως δεν είναι στέκι για ψηφαλάκια. Είναι ο τόπος μας

Τα σχόλια είναι κλειστά.