Ειδησεογραφικό site

Αγγίζει το 10% το ΚΙΝΑΛ – Ποια είναι τα 82 στελέχη που θα σφραγίσουν τη νέα φυσιογνωμία του Κινήματος

482

Ιδιαίτερα αισιόδοξη εμφανίζεται η Φώφη Γεννηματά το τελευταίο διάστημα,για την πορεία και το μέλλον του κόμματος της. Αισιοδοξία που εδράζεται σε δύο στοιχεία. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το Κίνημα Αλλαγής να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, καθώς και στην εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισέλθει σε μια φάση εσωστρέφειας από την οποία θα βγει πολύ δύσκολα.
Παράλληλα με την ολιγοήμερη ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου, το βλέμμα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είναι στραμμένο στα επόμενα βήματα και στους κρίσιμους σταθμούς που έχει μπροστά της, όπως η προγραμματική – ιδεολογική Συνδιάσκεψη, με αντικείμενο τη «σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα του 21ου αιώνα», η οποία θα διεξαχθεί το διήμερο 7- 8 Μαρτίου και θα έχει ως κεντρικό διακύβευμα να δημιουργηθεί κοινή αντίληψη για τη φυσιογνωμία και την πολιτική πρόταση του κόμματος, ώστε από την επομένη να υπάρξει μια και ενιαία γραμμή σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα.
Θα είναι επικεντρωμένη αυστηρά σε έξι θεματικές συζητήσεις και ισάριθμα πάνελ, ενώ της Συνδιάσκεψης θα προηγηθούν εξορμήσεις στελεχών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνδιαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας κλιμακωτά από τα κάτω προς τα πάνω.
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.