Ειδησεογραφικό site

Ανεβάζει στροφές το ΚΙΝΑΛ – Οι προτεραιότητες της Φώφης

139

Σε φουλ ρυθμούς δουλειάς μπαίνουν ξανά στο Κίνημα Αλλαγής από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της Φώφης Γεννηματά και των κορυφαίων στελεχών του κόμματος, αλλά και την ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου.
Η προετοιμασία για την αμέσως επόμενη περίοδο θα κινηθεί σε τρία επίπεδα. Στο Κοινοβουλευτικό, στο προγραμματικό – με τη διαμόρφωση νέων προτάσεων για τη στήριξη της μεσαίας τάξης, της επενδυτικής προοπτικής και των εργασιακών σχέσεων – και στο κομματικό.
Προτεραιότητα της Χαριλάου Τρικούπη – με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής – θα αποτελέσει η έντονη κοινοβουλευτική παρουσία, στο πλαίσιο της υπεύθυνης, προγραμματικής και μαχητικής αντιπολίτευσης που έχει αποφασίσει να ασκήσει το ΚΙΝΑΛ, μακριά από την «κοκορομαχία» των κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα.
Το στίγμα μάλιστα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα κρατήσει το κόμμα το επόμενο διάστημα, τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση, το έδωσε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, λέγοντας πως όπου θεωρούν ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων που θέλουν να εκφράσουν και να στηρίξουν, θα υπερψηφίζουν τα αντίστοιχα νομοσχέδια, όπως έκαναν και με την προηγουμένη κυβέρνηση, κάνοντας από την άλλη σαφές πως όπου κρίνουν ότι κάποια μέτρα θίγουν τον ελληνικό λαό, θα είναι δυναμικά απέναντι και πάντα φυσικά με συγκροτημένα πολιτικά επιχειρήματα και αντιπροτάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.