Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Επιστρέφετε στην κοινωνία ψίχουλα με τα αγιοβασιλιάτικα καλάθια

30

Ολομέτωπη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για μια σειρά θεμάτων, με έμφαση στην οικονομία. Η ανισότητα, η αναξιοκρατία και η αδιαφάνεια είναι η κανονικότητα για τη Νέα Δημοκρατία και αυτό επιβεβαιώνει ο προϋπολογισμός, υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο προϋπολογισμός δεν έχει σχεδιαστεί με το βλέμμα στραμμένο στις προκλήσεις του μέλλοντος, αλλά διευθετήσεων που επισφραγίζει μια Ελλάδα που η Νέα Δημοκρατία επιβάλλει κακοπληρωμένες δουλειές και πανάκριβη καθημερινότητα είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Αυτός είναι ο πυρήνας της πολιτικής με καταστροφικές συνέπειες για τους αδύναμους Έλληνες, συμπλήρωσε.

«Επιστρέφετε στην κοινωνία ψίχουλα με τα αγιοβασιλιάτικα καλάθια, έτσι κρατάτε σε ομηρία τους πιο αδύναμους Έλληνες χωρίς να κάνετε ουσιαστικές θεσμικές παρεμβάσεις για την προστασία τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης, επέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης και στην Παιδεία αλλά και την Υγεία.

Αναφερόμενος στη στεγαστική κρίση, για την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ως υπεύθυνη, ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε την κατάργηση της golden visa λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε γραφείο real estate. Όπως είπε, δεν μπορεί στο βωμό των real estate να θυσιάζεται το δικαίωμα των πολιτών.

Επιπλέον, μιλώντας για την οπαδική βία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε αντί να τιμωρηθούν οι συμμορίες, τιμωρούνται οι υγιείς φίλαθλοι. Επέκρινε την κυβέρνηση πως για επικοινωνιακούς λόγους παρέδωσε στην δικαιοσύνη τα ονόματα των χούλιγκαν και διερωτήθηκε γιατί αυτό δεν έγινε νωρίτερα.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό με εξαίρεση τις διατάξεις που αφορούν την Προεδρία της Δημοκρατίας και την Άμυνα

Τα σχόλια είναι κλειστά.