Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Αν ο Πολάκης ήταν στο ΚΙΝΑΛ, θα είχε ήδη διαγραφεί

116

Την απόσταση που χωρίζει Κίνημα Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε εκ νέου ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, το κόμμα του έχει διαφοροποιηθεί πολλές φορές και έχει αυτόνομη πορεία. Υπογράμμισε ότι οι προτάσεις μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο και τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο μίλησε ιδιαιτέρως σκληρά.

«Φαντάζεστε να είχαμε στέλεχος να συμπεριφέρεται όπως ο Πολάκης να συμβολίζει ένα δήθεν αντάρτικο απέναντι στην υγειονομική ασφάλεια του Ελληνικού λαού; Θα είχε διαγραφεί την επόμενη ημέρα. Ο κ. Πολάκης μόνο συγχαρητήρια δεν έχει πάρει από τον Τσίπρα», ενώ πρόσθεσε πώς είναι το «alter ego» του.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που αφορούν την Κεντροαριστερά και την κούρσα ηγεσίας και τον εμφανίζουν ενισχυμένο, ο κ. Ανδρουλάκης, σχολίασε πως είναι πρόωρη η συζήτηση που έχει ανοίξει.

Ενώ για τις χαμηλές πτήσεις που εμφανίζει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις, είπε ότι ένα ζήτημα γενικότερα στην αντιπολίτευση το οποίο πρέπει να δούμε. Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας στο β’ κύμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.