Ειδησεογραφικό site

Ανδρέας Λοβέρδος: Έβγαζαν χρήματα από το παρακράτος και το παραδικαστικό σύστημα επί ΣΥΡΙΖΑ

83

«Είναι η ωρα της δικαιοσυνης» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Τις αποκαλύψεις από τα έγγραφα του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, ότι ο Νίκος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το 2016 είχε αποκαλύψει στον κ. Μιωνή ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό, σχολίασε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, αποδεικνύεται ότι έβγαιναν χρήματα από το παρακράτος και το παραδικαστικό σύστημα που είχε οργανωθεί από έναν υπουργό της τότε κυβέρνησης και διευκολυνόταν από δικαστικούς και άλλους του παρακυκλώματος έβγαζε τελικά και χρήματα. Μεταξύ άλλων, τονίζει την αναγκαιότητα μετά και από τις σημερινές αποκαλύψεις να αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι δεν είναι η ώρα του συλλογισμού και του στοχασμού.

«Είναι η ωρα της δικαιοσυνης για ολα αυτα που σας μιλαγα εδω και καιρο ηρθε η ωρα με θεσμικο τροπο να αποκαλυφθουν για να οδηγησουν αυτους που οργανωναν ολα αυτα τα πραγματα στο εδώλιο της δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.