Ειδησεογραφικό site

Ακριβοπούλου σε δημοσιογράφο ΕΡΤ που πήγε να ρωτήσει τον Πολάκη: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!»

342

Κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!»

Τα πρώτα 10 λεπτά της «συνέντευξης» του Παύλου Πολάκη στην ΕΡΤ μάταια οι τηλεθεατές περίμεναν από τους ρεπόρτερς της κρατικής τηλεόρασης να θέσουν ερωτήματα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Χωρίς σταματημό, ο παραληρηματικός λόγος του Παύλου Πολάκη δεν μπορούσε να διακοπεί από τίποτα και από κανέναν. Ούτε ερωτήματα, ούτε διακοπές, ούτε… κιχ από τους τρεις δημοσιογράφους της ΕΡΤ, δηλαδή την Κατερίνα Ακριβοπούλου, τον Σωτήρη Καψώχα και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Το πιο ωραίο ήταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!».


Κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» που περισσότερο διάγγελμα θυμίζει, σημειώθηκαν κι άλλα ευτράπελα. Όπως όταν ο Παύλος Πολάκης, που έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι o διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας δεν είναι ο Πάπας, τον εκδικείται για τα σκάδαλα που αποκάλυψε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.