Ειδησεογραφικό site

Αυτοψία στο ΟΑΚΑ για την ταλάντωση: Δεν βρήκαν φθορές αλλά θα κάνουν μετρήσεις

126

Οι μηχανικοί που διενήργησαν την αυτοψία στο ΟΑΚΑ  δεν διαπίστωσαν κάποιου είδους φθορά – Θα γίνουν μετρήσεις για να διαπιστωθεί εάν το ύψος της ταλάντωσης είναι εντός ορίων

Νέες μετρήσεις και ενδεχομένως στατική αναμένεται ότι θα διενεργηθεί στο ΟΑΚΑ, όπου ολοκληρώθηκε η αυτοψία των μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η αυτοψία έγινε στο άνω διάζωμα και κρίθηκε αναγκαάια μετά την ταλάντωση που παρατηρήθηκε στον αγώνα ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού προσπαθεί να φανεί καθησυχαστικό. Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από τους μηχανικούς που διενήργησαν την αυτοψία στον αρμόδιο υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, δεν παρατηρήθηκε κάποιου είδους φθορά κι όπως του μεταφέρθηκε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, το επόμενο διάστημα, θα γίνουν μετρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν λόγω παλαιότητας της εγκατάστασης το εύρος της ταλάντωσης είναι εντός ορίων και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι στατική μελέτη.

Την Τετάρτη, το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεε ότι στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί ταλαντώσεις τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς όμως να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.