Ειδησεογραφικό site

«Εμπάργκο» Βενιζέλου στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου-Πυρετός προετοιμασιών

66


Να μην παραστούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Γιώργος Παπανδρέου την 1η του Σεπτέμβρη για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και 50 χρόνων από την εκλογική νίκη της Ένωσης Κέντρου, στο Ζάππειο αποφάσισαν τα πιστά στελέχη στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη μετά τις διαρροές ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα παραστεί αντίστοιχα στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Ευ. Βενιζέλο.

Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ κύκλοι του Γ. Παπανδρέου διεμήνυαν ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει “κλεισμένη” αυτή την ημερημονία, με προγραμματισμένη ομιλία στο εξωτερικό και είχε μάλιστα ενημερώσει σχετικά με αυτή την ανειλημμένη υποχρέωση, εκτός Ελλάδας, από καιρό ενώ υπογράμμισαν, δε, ότι ήταν ήδη γνωστό ότι ο κ.Παπανδρέου έχει προσκληθεί να μιλήσει σε εκδήλωση στο εξωτερικό, εκείνη την ημερομηνία και κατά συνέπεια θα ήταν αδύνατο να παρευρίσκεται στο Ζάππειο ενόσω θα ταξίδευε στο εξωτερικό

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του newpost.gr, στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν ότι «έχει κανονίσει σκοπίμως να απουσιάζει τις συγκεκριμένες ημέρες στο εξωτερικό» υποστηρίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για τον Γ. Παπανδρέου θεωρώντας ότι προγραμμάτισε την απουσία του για να μην δώσει το παρών στον εορτασμό της ιστορικής επετείου.

“Πυρετός” προετοιμασιών για τα 40 χρόνια στη Χαριλάου Τρικούπη

Στην Χαριλάου Τρικούπη ενετέινονται οι διεργασίες οργάνωσης για τα 40 χρονια καθώς χθες πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη και των οργανωτικών επιτελείων με 50 συνδικαλιστές και αργότερα με τους γραμματείς όλων των νομαρχιακών επιτροπών Αττικής του ΠΑΣΟΚ ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή κινητοποίηση για το Ζάππειο, στις 3 Σεπτέμβρη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ενώ έχει αναθέσει στον στενό του συνεργάτη, αναπληρωτή υπουργό υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης.

Από τον “Ανένδοτο στην Αλλαγή” ο Παπανδρέου

Έκθεση ιστορικού υλικού με θέμα “Από το Ανένδοτο στην Αλλαγή” διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου από την 1η έως τις 7 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και 50 χρόνων από την εκλογική νίκη της Ένωσης Κέντρου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα στεγαστεί στο Ζάππειο Μέγαρο, θα πραγματοποιηθούν την 1η Σεπτεμβρίου με ειδική εκδήλωση, στην οποία ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.