Ειδησεογραφικό site

Όταν η Ζωή μηνύει Κίσινγκερ και Μπλερ για εγκλήματα!

75

Μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσινγκερ  για εγκλήματα κατά της Κύπρου και του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλερ για εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ ,έχει καταθέσει, ως νέα  δικηγόρος , η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το αποκάλυψε μιλώντας την περασμένη Κυριακή στις 10 το βράδυ στην εκπομπή του Κώστα Μαρδά «Προσωπικά Δεδομένα», στο BLUE SKY. Για τα δικά μας  προειδοποίησε  ότι  παραμένει ανοιχτό το θέμα της διερεύνησης του εγκλήματος της μαζικής εξόντωσης ελληνικού πληθυσμού εναντίον όσων υπέγραψαν τα δύο μνημόνια επί Πρωθυπουργίας Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ο Κώστας Μαρδάς συνεχίζει την  κυριακάτικη εκπομπή του με προσωπογραφίες ξεχωριστών προσωπικοτήτων έχοντας επιτύχει καλεσμένους όπως: Μπαμπινιώτης, Μητσιάς, Μούτσης,  Βασιλικός, Γιανναράς, Λεοντής, Μικρούτσικος, Νικολακοπούλου, Φασιανός, Μυταράς, Ελευθερίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Στέφανος Μάνος, Αδαμάντιος Πεπελάσης, αλλά και ανατρεπτικούς όπως ο Ελευθέριος Ανευλαβής… που έχουν αποκλείσει τα συστημικά κανάλια…

Πηγή: fimotro.blogspot.com

Τα σχόλια είναι κλειστά.