Ειδησεογραφικό site

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου: Φαντάροι ζήτησαν την δημοτική σύμβουλο που κάνει… καλό σεξ (Βίντεο)

38

Χαμός επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου όταν δύο φαντάροι που εμφανίστηκαν ξαφνικά, άφησαν τα στοιχεία τους στον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο αναζητώντας την δημοτική σύμβουλο που κάνει… καλό σεξ!

Η παρουσία των δύο ενστόλων που δήλωσαν φαντάροι από του Γεωργουλά προκάλεσε την έκρηξη της αντιπολίτευσης που εγκάλεσε τον Αχιλλέα Μπέο ως ενορχηστρωτή της «παράστασης» με ορισμένους να φτάνουν στο σημείο να φωνάζουν ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

Ο λόγος που οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον κ. Μπέο είναι ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε φραστικό επεισοδιο με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη αποκαλώντας την «χοντρή». Ο χαρακτηρισμός αυτός είχε προκαλέσει την αντίδρασή της δημοτικής συμβούλου που είχε απαντήσει, τότε, ότι «κάνω καλό σεξ» με τον Αχιλλέα Μπέο να μην αφήνει αναπάντητη την ατάκα και να ρωτά από μικροφώνου «πώς γίνεται μια χοντρή να κάνει ωραίο σεξ;».

Η κατάτασταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο με την κυρία Κοκκινάκη να απαντά «ρώτα τη γυναίκα σου» και τον κ. Μπέο να της λέει σε φαινομενικά ήρεμο τόνο «θα σε έλεγα καρ…λα αλλά και αυτές έχουν κάποια αξία»!

Τα σχόλια είναι κλειστά.