Ειδησεογραφικό site

Φωτεινή Πιπιλή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Τα σούργελα που έφυγαν να μην τα πάρουμε πίσω»

44

«Να δώσει στοιχεία ο κ. Κωνσταντόπουλος, είναι ένας μεγαλοδικηγόρος που ήταν και είναι μέσα στο σύστημα. Όταν είσαι μέσα στο σύστημα οφείλεις να είσαι φειδωλός. Δεν είμαστε όλοι κουμπάροι και κολλητοί και δεν επεκτείνουμε το γονεακό σύστημα». Αυτό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Κουβαρά η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για χρηματισμούς βουλευτών αλλά και τα όσα έχει πει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Επίσης, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να μην είναι πολιτικός αλλά σπουδαία προσωπικότητα της χώρας».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη τονίζοντας ότι «εξόκειλε με τους σταλινικούς και ότι ανακάλεσε στην μνήμη ότι χειρότερο υπήρχε στο πολιτικό σκηνικό,τον Αυριανισμό».

Ζήτησε να υπάρξουν πρωτοβουλίες προκειμένου να επιστρέψουν οι αυθεντικοί σοβαροί δεξιοί  που έχουν ως μεγαλύτερο εχθρό τους τον λαϊκισμό όπως είπε και συνέχισε: «Τα σούργελα που έφυγαν να μην τα πάρουμε πίσω, έχει κόμματα ο μπαξές να πάνε».

Ανέφερε τέλος πως η ΝΔ λαΐκισε και «πασόκισε» διαχρονικά, ακολούθησε τα χειρότερα του ΠΑΣΟΚ με ρουσφέτια: «Τώρα πρέπει να διώξουμε τους υπόλοιπους λαϊκιστές που έχουν μείνει στο κόμμα αν έχουν απομείνει και να πάμε να πάμε στον κεντρώο μεσαίο χώρο που έβγαλε τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό το 2012» κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.