Ειδησεογραφικό site

Πατέρας και γιος συνέλαβαν τον οπλισμένο ληστή!

37

Με κίνδυνο της ζωής τους τα έβαλαν με ένα νεαρό που είχε διαρρήξει το αυτοκίνητό τους στην Αλεξανδρούπολη, ένας 41χρονος μαζί με τον 15χρονο γιo του και κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν με τη βοήθεια των γειτόνων τους, παρ΄ ότι ήταν οπλισμένος με μαχαίρι!

Το περιστατικό που θύμιζε αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκε μέρα-μεσημέρι όταν πατέρας και γιος αντιλήφθηκαν τον 26χρονο δράστη που είχε διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και είχε αρπάξει από μέσα δυο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, μια κολόνια και μια άδεια ικανότητας οδήγησης. Όταν ο 41χρονος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ο κακοποιός τον απείλησε με μαχαίρι και τράπηκε φυγή.

Όμως, ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να τον καταδιώκει μαζί με τον ανήλικο γιο του και περίοικους. Σε μικρή απόσταση κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, αλλά ο 26χρονος τους απείλησε ξανά με το μήκους 16 εκατοστών μαχαίρι και χτύπησε με γροθιές τον 15χρονο! Όμως, εκείνη τη στιγμή έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο νεαρός κακοποιός αφοπλίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξεις και άλλες κλοπές ή επιθέσεις σε βάρος πολιτών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.