Ειδησεογραφικό site

Υπναράς και με ιδιοτροπίες ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου

49

Υπναράς, λατρεύει την εξουσία, τρέμει για την ζωή του, δεν είναι ποτέ στην ώρα του, και πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλλος με τις γυναίκες.

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είναι πάνω απ΄όλα άνθρωπος, με αδυναμίες και παραξενιές, όπως αποκαλύπτει το γερμανικό δίκτυο «ZDF»

σε εκτενές αφιέρωμά του στο Ρώσο πρόεδρο. «Ο Πούτιν στήνει πάντα τους ομολόγους του, ωστόσο, αν κάποιος καθυστερήσει στο ραντεβού, μπορεί να μην του κάνει παρατήρηση εκείνη την ώρα, σίγουρα, πάντως, δεν θα επιδιώξει εκ νέου μαζί του συνάντηση», υποστηρίζει το γερμανικό δίκτυο.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φοβάται πολύ για την ζωή του. Πέντε φορές έχει γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας», αναφέρει το ντοκιμαντέρ , υπό τον τίτλο: «Ο άνθρωπος Πούτιν ».
Αναφερόμενο στις καθημερινές συνήθειες του Ρώσου προέδρου, το «ZDF» σχολιάζει πως ο Πούτιν δεν αλλάζει με τίποτε την καθημερινότητά του.Ο κόσμος να χαλάσει. Του αρέσει να κοιμάται αρκετά, αλλά ακόμα και να ξυπνήσει μεσημεριανές ώρες, θα ξεκινήσει τη μέρα του με πρωινό. Στη συνέχεια κολυμπάει στην πισίνα του σπιτιού του».

«Όσο για τις σχέσεις του με τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου, το γερμανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε ανέκαθεν πρόβλημα επικοινωνίας με τις γυναίκες.
«Ακόμα και με τη Λουντμίλα, τη γυναίκα με την οποία έμεινε παντρεμένος επί 30 χρόνια. Το πρώτο πράγμα που της ζήτησε πριν αλλάξουν βέρες, ήταν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη τότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποια στιγμή θα την χώριζε. Όπως κι έγινε».

Στις επίσημες συναντήσεις του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιδιώκει να στήνει τους συνομιλητές του. Έτσι κι αλλιώς, ο ίδιος πηγαίνει πάντα καθυστερημένος για έναν και μόνο λόγο: «Αυτό που σκέφτεται είναι: Εσύ με έχεις ανάγκη, όχι εγώ». Ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, έχει στήσει πέντε λεπτά», αναφέρει το σχετικό ντοκιμαντέρ.

Για την εξωτερική του εμφάνιση, το 2010, τα δυτικά ΜΜΕ είχαν γράψει ότι ο Πούτιν κατέφυγε στο χειρουργικό τραπέζι για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στο πρόσωπό του . Ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εξωτερική εμφάνιση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου οφείλεται στην καθημερινή εντατική γυμναστική και όχι στο… νυστέρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.