Ειδησεογραφικό site

Τραγωδία στη Χίο: Oικονομικά προβλήματα οδήγησαν σε απόγνωση 32χρονη γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε

22

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο σύζυγός της και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή η 32χρονη γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Λωλόδεντρα της Χίου…

Η βενζίνη που έριξε πάνω της είχε εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο της το κορμί και δεν έμεινε επιφάνεια που να μην της προκάλεσαν εγκαύματα οι φλόγες.

Σοκαρισμένος ο σύζυγος, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας κουβέρτες. Όμως, ήδη η άτυχη Σ.Φ. από την Αλβανία είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Λωλόδεντρα, στις 10 το πρωί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο η 32χρονη υπέκυψε τελικά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 32χρονη, Αλβανικής υπηκοότητας που αντιμετώπιζε το πιθανότερο οικονομικά προβλήματα οδηγήθηκε από απόγνωση στο απονενοημένο διάβημα

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, λόγω της έκτασης των εγκαυμάτων, η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όμως, λιγότερο από δυο ώρες μετά την απόπειρα και πριν ξεκινήσει η επιχείρηση, η 32χρονη υπέκυψε στα εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό είχαν ενταθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την οδήγησαν σε απόγνωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.