Ειδησεογραφικό site

Το θρυλικό μιούζικαλ «Mamma mia!» έρχεται στην Ελλάδα

42

Διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, πρωτότυπη υπόθεση, ευρηματικοί διάλογοι, χιούμορ, σασπένς, ελληνικό άρωμα και μοναδικές ερμηνείες συνθέτουν το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ, που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, το «Mamma mia!» της Catherine Johnson, σε σκηνοθεσία της Phyllida Lloyd, το οποίο επισκέπτεται τη χώρα μας.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί (με ελληνικούς υπέρτιτλους) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 21 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου, και στο θέατρο Badminton, στην Αθήνα, από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Με τα πολυαγαπημένα αφηγηματικά τραγούδια των Abba («Mamma mia», «Dancing queen», «Take a chance on me», «Money money money», «The winner takes it all», «Gimme! Gimme! Gimme!», «Super trouper», «Knowing me knowing you», «SOS», «The name of the game», κ.ά.) να αποτελούν τον καμβά του, το «Mamma mia!» είναι μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου και φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ποιος από τους τρεις;

Πρόκειται για την ιστορία μιας μητέρας και της κόρης της, που ζουν σε ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί, η οποία διαδραματίζεται στο σήμερα. Η κόρη ετοιμάζεται να παντρευτεί και όνειρό της είναι να τη συνοδεύσει στην εκκλησία ο πατέρας της. Όμως, ποιος είναι ο άνθρωπος, που την έφερε στον κόσμο; Πώς θα το μάθει, αφού η μητέρα της ποτέ δεν της αποκάλυψε ποιος είναι; Σκαλίζοντας το ημερολόγιο τής μητέρας της, η κοπέλα ανακαλύπτει πως, την εποχή που έγινε η σύλληψή της, υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μαμάς της. Έτσι, κρυφά από αυτήν, καλεί και τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της στον γάμο.

Πηγή: Naftemporiki.gr.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.