Ειδησεογραφικό site

Τον συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια κάνναβης και έβγαλε selfie με τον αστυνομικό!

27

Η σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών είναι μία δυσάρεστη εμπειρία που συνήθως επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις, ικανές να αποθαρρύνουν τον ανεύθυνο οδηγό από παρόμοια ολισθήματα στο μέλλον.

Ωστόσο, στην περίπτωση ενός 20χρονου άνδρα τα παραπάνω μάλλον αποτελούν «ψιλά γράμματα», όπως γίνεται φανερό από την ανέμελη selfie που ο ίδιος τράβηξε λίγη ώρα μετά από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια κάνναβης.

Ο νεαρός Γκίλμπερτ Φελπς συνελήφθη στην Άιοβα των Ηνωμένων Πολιτειών και παραδέχθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον αστυνομικό που τον σταμάτησε ότι είχε καπνίσει ένα τσιγαριλίκι πριν πάει βόλτα με το αμάξι. Το παράδοξο δε σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο 20χρονος ήταν τόσο «φτιαγμένος» που, αντί να ανησυχεί για τη σύλληψη, φαινόταν να το διασκεδάζει με όλη του την ψυχή!

Σύμφωνα με την αναφορά του Μπεν Χέκτοουν, του αστυνομικού που έκανε τη σύλληψη, όση ώρα περίμεναν για να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ο Φελπς του ζήτησε να βγάλουν μαζί μία selfie και εκείνος δέχτηκε, σκεπτόμενος ίσως ότι δεν θα ξανάβρισκε τόσο… ευγνώμονα συλληφθέντα.

«Είπε ότι πόσταρε την φωτογραφία με μία σειρά από emoji που έδειχναν έναν αστυνομικό, δίπλα από ένα κανονικό αμάξι και έναν γερανό», έγραψε ο Χέκτοουν στην αναφορά του.

Μένει να δούμε αν ο Φελπς θα επιχειρήσει να βγάλει selfie και με τον δικαστή που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του στις 17 Αυγούστου, όταν παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.