Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος: Οι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ έχουν επιβάλλει την πολιτική τους ατζέντα

28

tatsopoulos

Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Ελληνες και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο facebook.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε και συγγνώμη προς τους φίλους του, καθώς «δεν πίστευα ποτέ ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που μόλις και μετά βίας μπήκαν στο κοινοβούλιο, θα καταφέρουν να επιβάλλουν λάου-λάου την πολιτική τους ατζέντα». Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ο Θεός να την κάνει αριστερή κυβέρνηση».

«Οφείλω μια δημόσια συγγνώμη. Θεωρούσα πάντοτε τους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες ως ένα θίασο από σαλταρισμένους, ψεκασμένους, συνωμοσιολάγνους, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς, μικρόνοες ελληναράδες που μπορεί -εν εσχάτη ανάγκη, βρε αδερφέ- να τους χρησιμοποιήσει μια ο Θεός-Να-Την-Κάνει αριστερή κυβέρνηση για να αποσπάσει τη Δεδηλωμένη στη Βουλή», έγραψε ο πρώην βουλευτής.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που μόλις και μετά βίας μπήκαν στο κοινοβούλιο, θα καταφέρουν να επιβάλλουν λάου-λάου την πολιτική τους ατζέντα. Συμπέρασμα; Ποτέ μην υποτιμάς τους κρετίνους. Και στο μεταφυσικό ερώτημα, ποιός είναι ΠΙΟ κρετίνος, εκείνος που ΕΙΝΑΙ κρετίνος ή εκείνος που ΥΠΟΤΙΜΑ τους κρετίνους, έχω ήδη έτοιμη την απάντηση. Μια απάντηση μελαγχολική», πρόσθεσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.