Ειδησεογραφικό site

Ταμάρα και Λεωνίδας: Μήνας του μέλιτος στη Μύκονο

358

Από τη μαγευτική Μύκονο ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος της πάμπλουτης Συριολιβανέζας Ταμάρας Ζέιν και του συζύγου της Λεωνίδα Φωτεινόπουλου.

Το ζευγάρι, που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο από τον χλιδάτο γάμο τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης, πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να διασκεδάσει και να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Από τις πρώτες παραλίες που επισκέφθηκαν ήταν αυτή στο Καλό Λιβάδι όπου βρέθηκαν μαζί με την οικογένεια Καίσαρη η οποία ήταν καλεσμένη και στο γάμο τους.

Έφαγαν στο νέο beach bar restaurant Μόναρχ που βρίσκεται στην παραλία ενώ κολύμπησαν για αρκετή ώρα.

Η Ταμάρα και ο Λεωνίδας, μάλιστα ετοιμάζουν το επόμενο ταξίδι τους, που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, από τα μέσα Ιουλίου, σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Μέχρι τότε θα επισκεφθούν κάποια ελληνικά νησιά των Κυκλάδων χωρίς να αποκλείεται ένα από αυτά να είναι και η Σαντορίνη, εκεί όπου πριν από ένα χρόνο ο Λεωνίδας έκανε την πρόταση γάμου.

Η ένωση δυο κόσμων

Μια τυχαία γνωριμία, ένα χαμόγελο, μια ζεστή κουβέντα και ένα κλικ αρκούν για να απασφαλίσουν έρωτες και πάθη, να γεφυρώσουν χάσματα, να κάμψουν αντιστάσεις, να ενώσουν διαφορετικούς κόσμους να αλλάξουν άρδην ζωές και ανθρώπους.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η περίπτωση της μελαχρινής Λιβανέζας, μιας κοπέλας που μεγάλωσε σαν πριγκιποπούλα και του νεαρού Λεωνίδα παιδιού μικρομεσαίας οικογένειας.

Όπως λέγεται από τον κύκλο τους η σχέση εξελίχθηκε αργά και σταδιακά με την Ταμάρα να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά ως προς τις ακριβείς συνθήκες της ζωής της και των οικογενειακών δραστηριοτήτων της.

Ο Λεωνίδας της άρεσε, τη γοήτευε αλλά δεν ήθελε να γίνει μια ακόμη νύφη που επειδή μπορεί παντρεύεται όποιον θέλει κι ας μην τη θέλει. Η Ταμάρα ήθελε να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν και να ζήσει το δικό της παραμύθι στην πραγματική ζωή, φροντίζοντας ενδελεχώς ώστε να μην έχει κακό τέλος.

Όταν η Ταμάρα ένιωσε πια σίγουρη για τον ακέραιο χαρακτήρα του συντρόφου της και αρκετά ασφαλής ώστε να τον εμπιστεύεται τυφλά αρχίζει σταδιακά να του αποκαλύπτει πτυχές της οικογενειακής και επιχειρηματικής ζωής των συγγενών της μελών τεστάροντας προφανώς και συγχρόνως τη δική του αντίδραση και συμπεριφορά.

Έτσι πριν από ένα χρόνο περίπου στις 4 Ιουνίου στη διάρκεια διακοπών τους στη Σαντορίνη και με θέα το θρυλικό ηλιοβασίλεμα ο Λεωνίδας γονατίζει μπροστά στα πόδια της ζητώντας κατά τον εθιμοτυπικό τρόπο να γίνει γυναίκα του. Το «ναι» από τα χείλη της προφανώς ακούστηκε στα αυτιά του ως ένα δοξαστικό επιφώνημα, ένα ωσανά μετά από τρία χρόνια σχέσης που τίποτε δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.