Ειδησεογραφικό site

Τάσος Τζώρτζης: Aφησε τα γήπεδα και βάζει γκολ στις πίστες – Σε δύσκολους καιρούς γεννιέται μια λαϊκή φωνή

306


Άραγε τι «στόφα» πρέπει να έχει στην Ελλάδα του 2015 κάποιος για να ξεχωρίσει ως λαϊκή φωνή και να χτίσει καριέρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς; Εμείς από tokarfi.gr βρήκαμε έναν τέτοιο νέο άνθρωπο που μας μάγεψε με τη φωνή του, το παρουσιαστικό του, τις προσπάθειες του και αυτό, που εύκολα το λέει κανείς- αλλά σπάνια συμβαίνει να είναι και πραγματικότητα- την μεγάλη του αγάπη για το λαϊκό τραγούδι. Τον Τάσο Τζώρτζη. Έναν άνθρωπο που πιστεύουμε έχει αυτό το κάτι για να εισβάλει στις καρδιές και να καθιερωθεί σε αυτές ως γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης, σε ένα κλάδο της μουσικής αμιγώς ελληνικό, που τα τελευταία χρόνια, κακά τα ψέματα, έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα, όχι τόσο από την γενικότερη κρίση, όσο από επιρροές άλλως ειδών μουσικής που είναι και πιο κερδοφόρες για τους καλλιτέχνες. Ο Τάσος Τζώρτζης όμως αυτό αγαπάει και αυτό θέλει να προσφέρει σε όλους εμάς!

tasos-apli

Όμως σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, που πλήττει κατά κύριο λόγο τους νέους, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω και πασχίζουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Οι ευκαιρίες πλέον είναι λίγες, αλλά αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων. Ο καθένας έχει διαφορετικά όνειρα για την ζωή του, ο Τάσος Τζώρτζης όμως είχε δύο, το ποδόσφαιρο και το τραγούδι! Δύσκολα πολύ και τα δύο ιδίως στην Ελλάδα του σήμερα.

Γνωρίσαμε τον Τάσο Τζώρτζη μέσα από έναν διαγωνισμό του web tv του Star Cannel που αφορά τη Νέα Λαϊκή Φωνή για το 2015 και απολαύσαμε τη φωνή του και μέσα από το youtube μιας και δεν είχαμε την ευκαιρία, προς το παρόν, να τον δούμε σε κάποια live εμφάνιση του.

tasos-live3

Ο άνθρωπος αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ως νέος λαϊκός τραγουδιστής «κρύβει» μια συναρπαστική, τουλάχιστον κατά την άποψη μας, ιστορία ζωής. Ο Τάσος δεν είναι άνθρωπος που έμεινε στο να σκέφτεται τα όνειρα του αλλά εδώ και χρόνια έβαλε πλώρη για να πλεύσει στη θάλασσα των δυσκολιών και να πετύχει να τα πραγματοποιήσει.

Από μικρή ηλικία μπήκε στα γήπεδα, όχι σαν θεατής, αλλά σαν ποδοσφαιριστής, έχοντας καταφέρει να κάνει μια ενδιαφέρουσα πορεία, όχι σε αυτό που ονομάζουμε, κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, και αυτό όχι γιατί δεν το άξιζε αλλά γιατί έτσι με λιγότερες υποχρεώσεις, κατάφερνε να αφιερώσει χρόνο και στην άλλη του αγάπη, το τραγούδι.

Καθοριστικό ρόλο για αυτή την μεγάλη του αγάπη, όπως μας είπε και ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας tokarfi.gr έπαιξε ο πατέρας του Μιχάλης, που είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής. Ο Τάσος μας συγκλόνισε όταν με πολύ συγκίνηση μας εξιστόρησε να θυμάται τον πατέρα του να ερμηνεύει το τραγούδι “Βραδιάζει” του Στέλιου Καζαντζίδη.

tasos-studio-3

Έτσι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να επικεντρώσει όλες τις προσπάθειες του γύρω από την μουσική και το τραγούδι. Κατάφερε με πολύ κόπο αλλά και με την αξία του να εισχωρήσει επαγγελματικά στο τραγούδι τα τελευταία 3 χρόνια και έχει εμφανιστεί σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, όπως Ρόδον live, Μάσκες live, Λαλέουσσα live. Bio Plus κ.α. Επίσης έχει στο ενεργητικό του και αρκετές συνεργασίες με πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πριν όμως από αυτά όταν του δινόταν η ευκαιρία συμμετείχε ερασιτεχνικά σε διάφορα live και εκδηλώσεις όπου και δεχόταν μεγάλη και θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

tasos-live

Πρόσφατα ο Τάσος Τζώρτζης μπήκε και  στην ελληνική μουσική βιομηχανία με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ούτε Καν…” σε στίχους και μουσική Αλέξανδρου Μαυρίδη. Φέτος το χειμώνα κυκλοφορεί το δεύτερο τραγούδι του από την Dusty Records με τίτλο “Ξέφυγα” σε μουσική Γιώργου Κοκκινέλη, στίχους Ανθής Παναγιωτοπούλου και σε ενορχήστρωση Ερμή Βογιατζή.

Είναι ένας απλός άνθρωπος, που αν τύχει να τον γνωρίσετε, εύκολα θα διαπιστώσετε πως είναι ένας ευχάριστος τύπος με προτίμηση στον ελεύθερο χρόνο του, στη θάλασσα, στο… «ωραίο» φύλο (αν και πληροφορίες μας λένε πως είναι πολύ ερωτευμένος) και στις παρέες του με τις οποίες διοργανώνει εξορμήσεις εκτός Αθηνών.

tasos-skafostasos-pista

Πριν λίγες μέρες, όμως, ο Τάσος ξεκίνησε ακόμα μια μεγάλη προσπάθεια, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό «Λαϊκή Φωνή 2015» του STAR CHANNEL. Ήδη η πορεία του είναι εξαιρετική, πως θα μπορούσε να ήταν άλλωστε αφού είναι δεινός ερμηνευτής, και απέχει λίγο πριν ανακηρυχτεί  νικητής. Στον ίδιο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος και άλλα άτομα επίσης με αξιόλογη φωνή και ερμηνεία, αλλά η προσπάθεια του Τάσου να μας «κατακτήσει» μουσικά μέσα από τους δρόμους του λαϊκού τραγουδιού μας συνεπήρε.

laiki-foni

Όσοι θέλετε να ενημερώστε για τις κινήσεις και όλα τα νέα που αφορούν τον Τάσο Τζώρτζη μπορείτε να τον βρείτε και να τον ακολουθήσετε μέσα από την Fan Page  στο Facebook πατώντας το ακόλουθο λινκ: https://www.facebook.com/TasosTzortzisFanPage/timeline

tasos-oute-kan

tasos-live2

Τα σχόλια είναι κλειστά.