Ειδησεογραφικό site

Σύριοι ονόμασαν την κόρη του «Rossiya» ως «ευχαριστώ» στον Πούτιν και τη Ρωσία

35

Ενα ζευγάρι από τη Συρία αποφάσισε να ονομάζει το νέο μέλος της οικογένειας «Rossiya» σε ένδειξε ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια της Ρωσίας στη χώρα τους ενάντια στους τζιχαντιστές.

Ο Αλί Αμπάς από τη Δαμασκό, έγινε πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού, το οποίο αποφάσισε να ονομάσει Ρωσία, στη γλώσσα της Συρίας. Αφού βρήκε σύμφωνη τη σύζυγό του, ανακοίνωσε ότι το μικρό κορίτσι θα ονομαστεί «Rossiya», στέλνοντας μάλιστα και ένα ευχαριστώ στον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη βοήθειά του απέναντι στους τρομοκράτες.

«Ολα πήγαν καλά. Η κόρη μας ήρθε στον κόσμο υγιέστατη. Εχουμε ήδη αποφασίσει πως θα την ονομάσουμε. Θα τη λένε Rossiya (Ρωσία). Αναρωτιέστε προφανώς γιατί Rossiya. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Ρωσία και το κράτος της που βοηθούν τη χώρα μας και τους Σύρους. Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που βοηθάει τη Συρία απέναντι στους τρομοκράτες. Είναι επίσης μια τίμια χώρα. Πολλά έθνη μιλούν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Αντίθετα η Ρωσία παλεύει ενάντια στους τρομοκράτες. Είναι αλήθεια αυτό, όλοι μπορούμε να το δούμε.Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Ρωσία για τα πάντα και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ονομάσουμε την κόρη μας Rossiya. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τη ρωσική κυβέρνηση και το στρατό της χώρας. Σας ευχαριστούμε όλους», δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.