Ειδησεογραφικό site

ΣΥΡΙΖΑ: Σε μη εκλόγιμη θέση ο Μητρόπουλος

20

Σε μη εκλόγιμη θέση θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Μητρόπουλος αν υπερισχύσει η εισήγηση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ προς την ηγεσία του κόμματος.

Η «σολομώντεια λύση» που δόθηκε – για την ακρίβεια που προτείνεται – στον Αλέξη Τσίπρα είναι να μην συμπεριλάβει τον Αλέξη Μητρόπουλο σε εκλόγιμη θέση αλλά να τοποθετηθεί στην τελευταία, εφόσον το επιθυμεί, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του με την φοροδιαφυγή.

Μάλιστα προτείνεται ότι αν μέχρι την επόμενη Παρασκευή – οπότε πρέπει να έχουν κατατεθεί τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ υπάρξει λύση για την υπόθεσή του τότε μπορεί να αναθεωρηθεί η πρόταση αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Σάβαβατο, θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες, ωστόσο η εισήγηση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος, είναι αρνητική.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής

«Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.