Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθη γιαγιά – παραγωγός χασίς

22

 

Έχει παιδιά και εγγόνια, αλλά δεν διστάζει να διακινεί ναρκωτικά τα οποία μάλιστα… παράγει η ίδια, μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι της στην Καρδίτσα και οδηγήθηκε σιδηροδέσμια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών!

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που ανέφεραν ότι μία 76χρονη γυναίκα καλλιεργούσε κάνναβη και μάλιστα είχε στην κατοχή της σημαντικές ποσότητες χασίς που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση! Όταν εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας της ύποπτης ηλικιωμένης, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία της.

Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι η «γιαγιά του χασίς» καλλιεργούσε ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,43 ως 2,10 μέτρων!

Στην κατοχή της κατασχέθηκαν ακόμη έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 212,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και 24 φυσίγγια μαζί με δύο κενούς γεμιστήρες! Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν και οι συνεργοί της ηλικιωμένης που αναλάμβαναν την πώληση των ναρκωτικών.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.