Ειδησεογραφικό site

Στο κινητό «ψάχνουν» τον δολόφονο του Κουμανταρέα

48

Στις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας αναζητούν οι αξιωματικοί των Ανθρωποκτονιών την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στον άγνωστο επισκέπτη – δολοφόνο.

Οι πληροφορίες λένε πως ο γνωστός συγγραφέας είχε ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι του και για αυτό έφυγε από την παρέα του. Η μαρτυρία-σοκ γειτόνισσας στο protothema.gr που λέει πως “Τον άκουγα να φωνάζει, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ζητούσε βοήθεια…” δίνει νέες διαστάσεις στο θρίλερ της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ θα στραφούν σε ανθρώπους που γνώριζε και συναναστρεφόταν το τελευταίο διάστημα ο Μένης Κουμανταρέας, αφού το γεγονός πως η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, σε συνδυασμό με το ότι έψαξαν επιλεκτικά μέσα στο σπίτι, δείχνουν πως κάποιο άτομο από το οικείο του περιβάλλον βρισκόταν μαζί του τις τελευταίες του στιγμές. “Το κινητό τηλέφωνο θα μας δώσει πολλά στοιχεία. Θα δούμε ποιες ήταν οι τελευταίες κλήσεις που έκανε και δέχθηκε ο συγγαρέας ελπίζοντας πως κάποια από αυτές να είναι και του άγνωστου δολοφόνου…” τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει “Παράλληλα περιμένουμε την νεκροτομή, αλλά και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη dna στο διαμέρισμα…”.

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Νεκρός με χτυπήματα στο πρόσωπο βρέθηκε ο Μένης Κουμανταρέας – Μαρτυρία-σοκ: Άκουσα να φωνάζει, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ζητούσε βοήθεια

Τα σχόλια είναι κλειστά.