Ειδησεογραφικό site

Στο «κάδρο» της Ζωής σήμερα οι δημοσιογράφοι – Ακόμα μια πρωτοφανής συμπεριφορά από την πρόεδρο της Βουλής (Βίντεο)

30

Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν σήμερα στο στόχαστρο της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, που με τη συμπεριφορά της έδειξε πως δεν μετάνοιωσε καθόλου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό έξω από τη Βουλή!

Με ειρωνικότατο ύφος, προσερχόμενη το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, άρχισε να ρωτά τους δημοσιογράφους που της ζήτησαν ένα σχόλιο για το χθεσινό επεισόδιο, ποιο είναι το όνομά τους και πού εργάζονται, για να τους κατηγορήσει με ύφος εισαγγελέα το λιγότερο, πως… παραβιάζουν τις υποχρεώσεις τους!

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που δεν υποχώρησαν μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά, η κυρία Κωνσταντοπούλου συνέχισε την επίθεση, σχολιάζοντας πως ο τρόπος που γίνονται οι ερωτήσεις δεν είναι σωστός, θυμωμένη και έξαλλη, που κάποιοι τόλμησαν, όχι να την κατακρίνουν, όπως πολλοί συνάδελφοί της ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απλώς να ρωτήσουν αν έχει για κάτι μετανοιώσει σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον αστυνομικό διευθυντή των μέτρων ασφαλείας, έξω από τη Βουλή!

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Υπουργοί και βουλευτές «πυροβολούν» την ”στρατηγό” Ζωή μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με την αστυνομία

Τα σχόλια είναι κλειστά.