Ειδησεογραφικό site

Στη «μεγάλη οθόνη» η ζωή της Μέρκελ

40

Η ζωή της Γερμανίδας καγκελαρίου θα μεταφερθεί στη «μεγάλη οθόνη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA), η ταινία με την ζωή της Άνγκελα Μέρκελ θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017.
Για το πρωταγωνιστικό ρόλο , η ηθοποιός που θα υποδυθεί την «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας και την πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο- σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes»- δεν έχει βρεθεί ακόμη. H εταιρεία παραγωγής είναι η AVE κι έχει βάλει την υπογραφή της στην τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από το κανάλι ΑRD της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης «Αννα Φρανκ΄».

Το σενάριο της ταινίας για την Γερμανίδα καγκελάριο υπογράφει ο Γερμανός συγγραφέας, Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ.  «Ο Ντιρκ Κουμπγκουβάιτ είναι ένας καλός γνώστης της γερμανικής πολιτικής σκηνής», σχολιάζει το περιοδικό «Spiegel» και προσθέτει:» Γνωρίζει την Γερμανίδα καγκελάριο πολύ καλά, χαίρομαι που ένας τόσο έμπειρος συγγραφέας θα μεταφέρει στην «μεγάλη οθόνη» τη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ».

Ο ίδιος, πάντως, στάζει μέλι για την Γερμανίδα καγκελάριο. » Η κυρία Μέρκελ είναι ιδιαίτερα γοητευτική και είναι παγκοσμίως γνωστή. Για την Γερμανίδα καγκελάριο, έχω ήδη υπογράψει δύο βιβλία: το ένα κυκλοφόρησε το 2009, υπό τον τίτλο : Ανγκελα Μέρκελ και το δεύτερο το 2014 , υπό τον τίτλο: «Χωρίς Εναλλακτική». Παρακολουθώ τα πολιτικά της βήματα εδώ και πολλά χρόνια, με κριτικό τρόπο και πάντα από κοντά», δήλωσε ο Γερμανός συγγραφέας, Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.