Ειδησεογραφικό site

Στα «νερά του Ποταμιού» ο Λυκούδης και οι μεταρρυθμιστές – Συμφώνησαν σε όλα με τον Θεοδωράκη

43

«Στη συνομωσία του καλού σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Σπύρος Λυκούδης και οι Μεταρρυθμιστές. Τους καλοσωρίζω στο Ποτάμι». Με αυτά τα λόγια ο κ. Θεοδωράκης καλωσόρισε στο κόμμα του τον κ. Λυκούδη. Οι δυο τους έφτασαν στην Παλιά Βουλή λίγα λεπτά πριν τις 12 για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Οπως είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού»: «Ετοιμαζόμαστε και για εκλογές». Υπογράμμισε ότι «τον Σπύρο Λυκούδη δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές» ωστόσο τα στελέχη του θα είναι στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.

Τα στελέχη του Ποταμιού έχουν ρίξει το βάρος τους στις περιφέρεις όπου το κόμμα έχει «ρεύμα», όπως στην Κρήτη που στις ευρωεκλογές έφτασε σε ορισμένες περιοχές μέχρι και 20%, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έχει ταχθεί υπέρ του νέου κόμματος. Σε αυτές τις δύο περιφέρειες αναζητούνται τα κατάλληλα άτομα που θα εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στις βουλευτικές εκλογές και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμπεριληφθούν στις λίστες.

Σίγουρη για την Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης πρέπει να θεωρείται η Κατερίνα Μάρκου, η οποία έχει προσεγγίσει το Ποτάμι και υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Θέση στις λίστες θα έχουν και οι κ.κ. Ψαριανός και Τατσόπουλος, με μόνο ερώτημα αν θα κατέβουν στην ίδια περιφέρεια με την κ. Μάρκου ή θα επιλεγούν για αλλού. Στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως.

Τα σχόλια είναι κλειστά.