Ειδησεογραφικό site

Στα Ανώγεια η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου

27

Τα Ανώγεια της Κρήτης επέλεξε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του που θα φέρει το όνομα «Τελεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκλέτσος επέλεξε το χωριό του αείμνηστου Ξυλούρη με σκοπό να δώσει στη νέα πολιτική του κίνηση ένα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μια ιστορική περιοχή αντίστασης, πολιτισμού και αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία.

Η πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των βασικών αρχών του νέου κόμματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων ενώ όπως αναφέρει στο protothema.gr ο συνιδρυτής της «Τελείας» γνωστός από τους αγώνες των αγροτών της Φθιώτιδας Βάιος Γκανής «μετά τα Ανώγεια θα επισκεφθούμε το Πέραμα για να βρεθούμε δίπλα στον καθημερινό αγώνα των εργατών». Πάντως είναι γνωστό ότι τον κ. Γκλέτσο τον συνδέουν πολλοί δεσμοί με την Κρήτη και μάλιστα από τα παιδικά του χρόνια αφού έζησε εκεί για δέκα περίπου χρόνια λόγω του στρατιωτικού πατέρα του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η «Τελεία» του θα συνεργαστούν με το νέο κόμμα «Ελλάδα Εμείς» του οικονομολόγου και νομικού Σταύρου Καρβούνη που διοικείται από τριμελή επιτροπή και την ιδρυτική του διακήρυξη έχουν υπογράψει 80 περίπου προσωπικότητες. Οι θέσεις των δυο κομμάτων θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Αμαλία της Πλατείας Συντάγματος (Αίθουσα Αμαλία ) στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Ωστόσο, αναμένονται με ενδιαφέρον και τα πρόσωπα εκτός Φθιώτιδος που θα ενταχθούν και θα στηρίξουν το νέο πολιτικό εγχείρημα του Δημάρχου Στυλίδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.