Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Στον Ολυμπιακό με νέο ρόλο ο Αμπιντάλ

25

Η θεωρούμενη ως βέβαιη συνεργασία του Ερίκ Αμπιντάλ με την Μπαρτσελόνα δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε για να συνάψει τη δική του συμφωνία με τον 35χρονο Γάλλο αμυντικό, που πριν από δύο μήνες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Αμπιντάλ επρόκειτο να αναλάβει θέση στην ποδοσφαιρική ακαδημία των «μπλαουγκράνα», όμως το θέμα δεν προχώρησε κι έτσι ο παλαίμαχος άσος συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για να αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό αλλά και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο των ακαδημιών με την Μπαρτσελόνα, όπως ο ίδιος δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό «France Football».

«Η Μπαρτσελόνα μού πρόσφερε μια θέση συνδέσμου ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ακριβώς θα ήταν ο λόγος της παρουσίας μου εκεί. Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο και δεν χρειάζεται εμένα για να τον δει… Επίσης, η Μπαρτσελόνα μού πρότεινε να αναλάβω την διεύθυνση των ακαδημιών. Αλλά γι΄ αυτό θα πρέπει να ταξιδεύεις συνεχώς, κάτι που δεν μπορώ να κάνω» είπε.

«Από τον Ολυμπιακό μού προτάθηκε να αναλάβω ό,τι έχει σχέση με το μάρκετινγκ, το σπόνσορσιπ και κάποια ζητήματα για την προετοιμασία της ομάδας και να είμαι ο συνδετικός κρίκος με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι σαφώς ευκολότερο. Έτσι, δεν μού άφησαν περιθώριο να αρνηθώ. Αυτή δεν είναι μια 24ωρη απασχόληση. Μού ζητούν να βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι η απάντησή μου είναι θετική. Έδωσα τον λόγο μου. Και έχω λόγο» συμπλήρωσε ο Αμπιντάλ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.