Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: Δυνατό φιλικό απόψε για τον Ολυμπιακό – Παίζει στις 21:00 με αντίπαλο τη Φέγενορντ

23

Τον δεύτερο, πολύ πιο δυνατό φιλικό αγώνα επί ολλανδικού εδάφους σε σχέση με εκείνον απέναντι στην Τβέντε θα δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στις 21:00 τη Φέγενορντ (Novasports 1).

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη των απαιτήσεών του, αφού ο χρόνος τρέχει και ο νεαρός τεχνικός θέλει η ομάδα να αφομοιώσει το ταχύτερο την αγωνιστική φιλοσοφία του, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Η ομάδα του Ρότερνταμ αποτελεί αντίπαλο ο οποίος προσφέρεται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, καθώς είναι συγκρότημα που επανέκαμψε σε υψηλό επίπεδο και, πλέον, βρίσκεται ξανά πίσω από τις »παραδοσιακές» δυνάμεις της Ολλανδίας (Άγιαξ, Αϊντχόφεν), ενώ πέρυσι είχε πολύ καλή πορεία και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο νεοαποκτηθείς Φινμπόγκασον δεν θα κάνει ντεμπούτο με τον πρωταθλητή Ελλάδας ούτε απόψε, επειδή έχει αιμάτωμα στο δικέφαλο και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει και τον αγώνα της Τρίτης με τη Σίβασπορ.

Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Μαζουακού, ο οποίος έχει με τη σειρά του κάποιες ενοχλήσεις, ενώ αντίθετα ο Μανιάτης κατά πάσα πιθανότητα θα επανεμφανιστεί απόψε μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στους χιαστούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.