Ειδησεογραφικό site

Σοκ σε όλη την Ελλάδα από σύλληψη 24χρονου στη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε 10χρονο αγόρι

82

Μπροστά σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ανακάλυψη ήρθαν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν επιχείρηση για τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Κι αυτό γιατί στην κατοχή του 24χρονου που συνελήφθη βρέθηκε ένα αρχείο το οποίο τον απεικονίζει να ασελγεί σε αγόρι 10 ετών!

Το ακόμα πιο φρικιαστικό ήταν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν την πληροφορία ότι ο 24χρονος ασέλγησε και σε βάρος 4χρονου αγοριού.

Η έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη το 24χρονου ξεκίνησε στο τέλος του περασμένου Νοεμβρίου όταν και εντοπίστηκε προφίλ αγνώστου ατόμου, μέσω του οποίου διακινείτο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, με τη χρήση ειδικού προγράμματος διαμοιρασμού αρχείων (P2P).

Αυτό που αύξησε την ανησυχία των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διαχειρίζονταν την υπόθεση ήταν ότι ο διαχειριστής του αρρωστημένου υλικού λάμβανε αυξημένα διαδικτυακά μέτρα προστασίας, προκειμένου να δυσχεράνει τις έρευνες των διωκτικών αρχών.

Τελικά οι έρευνες οδηγήσαν στον 24χρονο για τον οποίο η έρευνα αποκάλυψε ότι ήταν διαχειριστής λογαριασμού σε πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων (peer to peer) του διαδικτύου και κατείχε φάκελο με κωδικό πρόσβασης, ο οποίος ήταν πρόσφορος για διαμοιρασμό. Στο φάκελο αυτό εμπεριέχονταν άλλοι έντεκα υποφάκελοι με χιλιάδες αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) οι ονομασίες των οποίων παρέπεμπαν σε πολύ σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.