Ειδησεογραφικό site

ΣΟΚ Ανθρώπινο δόντι… στις πατάτες των Mc Donald’s!

49

Δημόσια συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού McDonald’s στην Ιαπωνία όταν ένα ανθρώπινο δόντι βρέθηκε μέσα σε μια μερίδα πατάτες πέρυσι.

Ένας πελάτης διαμαρτυρήθηκε όταν το ανακάλυψε στην Οσάκα τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με τα McDonald’s οι ερευνητές δήλωσαν πως επρόκειτο για ένα ανθρώπινο δόντι. Η εταιρεία παραδέχτηκε επίσης πως ένα κομμάτι πλαστικού βρέθηκε σε ένα παγωτό και ένα κομμάτι βινυλίου εντοπίστηκε σε κοτομπουκιές.
Τα στελέχη της McDonald’s δήλωσαν πως εργάζονται για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών.

Ο γίγαντας του γρήγορου φαγητού έχει αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων στην Ιαπωνία πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης μιας έλλειψης τηγανιτών πατατών με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κάνουν εισαγωγή από τις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη, ο Hidehito Hishinuma δήλωσε πως μια εξέταση στο δόντι έδειξε πως δεν είχε μαγειρευτεί. «Δεν είμαστε σε θέση να πούμε πώς βρέθηκε μέσα στις πατάτες» τόνισε.
Η γυναίκα που βρήκε το δόντι είχε υποστηρίξει νωρίτερα πως ο διαχειριστής του καταστήματος της είχε πει ότι το δόντι τηγανίστηκε.

Εντούτοις το στέλεχος των McDonald’s υπερασπίστηκε την συνολική ποιότητα των τροφίμων της εταιρείας και ανέφερε πως τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα περιστατικά.

Πηγές: BBC, ethnos.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.