Ειδησεογραφικό site

Ραχήλ Μακρή κατά ΜΜΕ: Παραποιήσατε τις δηλώσεις μου

43

Επίθεση στα ΜΜΕ έκανε η Ραχήλ Μακρή με αφορμή τις δηλώσεις της περί «κοπής χρήματος» ενώ έκανε και επίθεση στη ΝΔ.

Η υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή, επιτέθηκε κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης με αφορμή την προβολή των δηλώσεών της σε κανάλι της Κοζάνης.

Η κ. Μακρή μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και είπε ότι “οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν γιατί δεν μου ζητήθηκε από τα ΜΜΕ, τα οποία εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον μου, για το τι ακριβώς είπα” ενώ έδωσε διευκρινήσεις για την έκφραση «κόβω χρήμα» η οποία σημαίνει, σύμφωνα με την κ. Μακρή, την πίστωση λογαριασμών στο ενεργητικό των τραπεζών.

“Οι τράπεζες έχουν πρόβλημα ρευστότητας και τα ταμεία τους αδειάζουν από την στρατηγική του πανικού που υιοθέτησε η κυβέρνηση για αυτό και κατέφυγαν στον ELA” δήλωσε και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον υποψήφιο της ΝΔ Αντώνη Μπέζα ότι “ο κ. Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει ισχυριστεί με άρθρο του ακριβώς αυτά που είπα στην επίμαχη εκπομπή. Εάν είμαι γραφική εγώ, είναι και ο κ. Καισάριος, ο υποψήφιός σας”.

Σχετικά με την υποψηφιότητά της διευκρίνισε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα αρχικά για τα Γρεβενά, την οποία και αρνήθηκε και εν συνεχεία μετά από δύο ημέρες για την Κοζάνη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.