Ειδησεογραφικό site

Ραγκούσης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Μόνη λύση ο Γιώργος Παπανδρέου»

31

«Η σημερινή ηγεσία της κυβέρνησης, δηλαδή Σαμαράς και Βενιζέλος οδήγησαν τη χώρα σε μια επικίνδυνη αποτυχία», εκτίμησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Κεντροαριστερά στα fm, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Τόνισε πως «από το 2012 ήταν προγραμματισμένο η χώρα να βγει από τα μνημόνια» σημειώνοντας ωστόσο ότι τη χώρα δεν βγάζει από τα μνημόνια ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και να γίνει μια κυβέρνηση ειδικής αποστολής που θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια.

Σημείωσε πως η χώρα πηγαίνει χωρίς φρένο σε τοίχο λέγοντας «ότι έχει παιχτεί ένα παιχνίδι άτιμου λαϊκισμού στην πλάτη του ελληνικού λαού».

Υποστήριξε πως «ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η μόνη λύση που μπορεί να σκεφτεί κανείς ώστε να επιλυθούν προβλήματα που δεν αφορούν μόνο το ΠΑΣΟΚ», ενώ σημείωσε πως δεν ξέρει εάν ο πρώην πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

Είπε πως το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μικρά ποσοστά τις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας πως εάν φτάσουμε σε εκλογές και επιβεβαιωθούν οι μετρήσεις θα είναι μια τραγωδία όχι μόνο για την παράταξη αλλά ευρύτερη…

Τα σχόλια είναι κλειστά.