Ειδησεογραφικό site

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Θησείο

46

Ο Δήμος Αθηναίων σας προσκαλεί να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2015, με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από νωρίς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και εικαστικά παιχνίδια θα γεμίσουν την τελευταία ημέρα του χρόνου με χαρούμενες και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στον Πεζόδρομο της Πανόρμου. Λίγες ώρες αργότερα, το ραντεβού της Αθήνας ανανεώνεται και φέτος στον Πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, όπου με φόντο την Ακρόπολη, θα απολαύσουμε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, για να γιορτάσουμε μαζί την έλευση της νέας χρονιάς! Από την κεντρική εκδήλωση στο Θησείο δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, σε ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα, που θα πλαισιώσει φέτος την εκρηκτική πολυπολιτισμική μουσική παράσταση του Κωστή Μαραβέγια.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει δυναμικά η Φιλαρμονική, για να ακολουθήσει η Συμφωνική Ορχήστρα με το εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριό της. Τη σκυτάλη θα πάρει ο Κωστής Μαραβέγιας, που με την πληθωρική μουσική του έκφραση και την αστείρευτη διάθεση και θετική του ενέργεια θα μας παρασύρει στο πιο χαρούμενο εορταστικό πάρτι της χρονιάς. Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2015! Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και τον Μπάμπη Τσέρτο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.