Ειδησεογραφικό site

Ο πικραμένος Ρέππας βγάζει χολή και χτυπά Σαμαρά και Βενιζέλο με άρθρο στην «Εφημερίδα των Συντακτών»!

49

Στόχος του κυβερνητικού διδύμου είναι η διαχείριση του αποτελέσματος των εκλογών και γι αυτό κινδυνολογούν ασύστολα, λέει ο πρώην στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου. Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ για τη στάση του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Άλλον υποψήφιο στην τρίτη ψηφοφορία, μη κομματικό, όπως ο Στ. Δήμας, που θα εκλεγεί με τη μέγιστη δυνατή ψηφοφορία αλλά και ταυτόχρονη συμφωνία για άμεση προσφυγή σε εκλογές και συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας από τη νέα βουλή προτείνει ο πρώην υπουργός και γραμματέας του κινήματος και στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει δηλώσει τη στήριξή του στην πρόταση του πρώην πρωθυπουργού “για την έξοδο του ΠΑΣΟΚ από το αδιέξοδο που το οδηγεί η νέα του ηγεσία”.

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας αφήνει σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά για “υστερόβουλη στάση κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου του 2012″ και υποκρισία στην κριτική που ασκούν σε όσους βουλευτές δηλώνουν όχι σε εκλογή Προέδρου από τη σημερινή Βουλή ανεξαρτήτως υποψηφίου.

“Αν το Grexit σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι ενδεχόμενο στη διαφαινόμενη εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ τότε success story, όπως μας έλεγαν, δεν πρέπει να υπήρξε ποτέ”.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Παπανδρέου αλλά και γραμματέας του Κινήματος στο άρθρο παρέμβαση, φωτογραφίζει το στρατηγικό σχεδιασμό του παπανδρεϊκού μπλοκ και “υπερασπίζεται” τους βουλευτές που δήλωσαν την πρόθεσή τους “να εκλεγεί με τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία και όχι ως κομματικός υποψήφιος και συνεννόηση για την άμεση προσφυγή της χώρας σε εκλογές”.

«Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει άμεση αλλαγή πλεύσης τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης», αναφέρει, μεταξύ άλλων,

Τα σχόλια είναι κλειστά.