Ειδησεογραφικό site

Παππάς: Εφικτή η αυτοδυναμία στις εκλογές

28

 

Δεν πρέπει να επανακάμψει μέσω των επικείμενων εκλογών το παλιό πολιτικό προσωπικό σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις τη Δευτέρα τόνισε ότι ελπίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτοδυναμία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8, o κ. Παππάς εξέφρασε την άποψή του ότι μέσω της κάλπης και αξιοποιώντας τα προβλήματα που προέκυψαν εσωτερικά στο κυβερνητικό μπλοκ, οι δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος επιχειρούν να επανακάμψουν.
Όπως τόνισε, «αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες, οι οποίες νομίζω ότι δεν θα είναι θετικές για τον ελληνικό λαό» και ανέφερε πως θεωρεί ότι  η ιστορική στροφή η οποία έγινε την 25η Γενάρη «δεν θα αποκοπεί και δεν θα έχουμε τέτοιου τύπου πισωγυρίσματα».

«Βλέπετε ποιες ορέξεις έχουν ανοίξει, υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις και προσδοκίες συμμετοχής σε κυβέρνηση ο ελληνικός λαός πραγματικά βρίσκεται μπροστά σε μία επιλογή», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θεωρεί εφικτή την αυτοδυναμία για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παππάς απάντησε θετικά, υπογραμμίζοντας πως μεγάλα κομμάτια του λαού, ακόμα και κομμάτια που δεν ήλθαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη εκλογή, θα κάνουν μια επιλογή καθαρής λύσης και σταθερότητας και μια τέτοια επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά στο με πιο κόμμα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, σημείωσε πως είναι απευκταίο σενάριο το να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει από το παράθυρο ανθρώπους τους οποίους ο ελληνικός λαός τους έδιωξε από την πόρτα.

«Να μην δώσουμε λοιπόν αυτή τη δυνατότητα στο παλιό πολιτικό προσωπικό να επανακάμψει, να συζητήσουμε με ψυχραιμία τη συμφωνία, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και να προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.