Ειδησεογραφικό site

Παπανδρέου: Περιμένω απάντηση από τον Τσίπρα για το δημοψήφισμα (Βίντεο)

37

Επιμένει στο δημοψήφισμα ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

«Προτείνω η διαπραγμάτευση που θα κάνουμε με τους εταίρους μας να πάει σε δημοψήφισμα. Επιμένω ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο», δήλωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά σε ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Θεωρώ ότι, μπαίνοντας στη Βουλή, πρώτα απ’ όλα θα αναγκάσουμε σε συνεργασίες, είναι απαραίτητο να μην υπάρξει λευκή επιταγή σε κανέναν. Θα είμαι σκληρός διαπραγματευτής πάνω στις αρχές».

Ο κ. Παπανδρέου παράλληλα, απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά. «Με τον Σαμαρά έχω κάνει. Δυστυχώς, τα έκανε μαντάρα. Δεν βλέπω καμία συνεργασία», είπε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όσον αφορά σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε μόνο, αν είναι σοβαρός και συμφωνήσει με το δημοψήφισμα, «διότι εγώ δεν δίνω λευκή επιταγή. Περιμένω απάντηση από τον κ. Τσίπρα τώρα, πριν τις εκλογές, τι λέει για το δημοψήφισμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.