Ειδησεογραφικό site

Πάνος Καμμένος στα Παραπολιτικά 90,1: «Αποστάτης όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ ψηφίσει για Πρόεδρο»

132

«Θα είναι κοινός αποστάτης όποιος βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Πρόσθεσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λένε «όχι στο νταλαβέρι» και χαρακτήρισε πιο έντιμη τη στάση του Ανδρέα Ψυχάρη που παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα που κατείχε με τη ΝΔ.

Άφησε παράλληλα αιχμές πως ανεξάρτητοι βουλευτές -και προερχόμενοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες- συνομιλούν με τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του.

Χαρακτήρισε κακή την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα λέγοντας πως εκπροσωπεί τη συνέχιση των μνημονίων και της γερμανικής κατοχής.

Ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για το τελευταίο κραχ του Χρηματιστηρίου λέγοντας πως πρέπει να ξεδιαλύνει ποιοι πούλησαν, ποιοι αγόρασαν μετοχές και ποιοι κερδοσκόπησαν σε βάρος του ελληνικού λαού.

«Είναι τα ίδια λαμόγια με τα cds» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως εάν –προκειμένου κάποιοι να διατηρήσουν τα προνόμιά τους- φτάσουν σε σημείο να απειλήσουν με απώλεια εθνικού εδάφους, «θα κρεμαστούν ανάποδα, θα τους κόψουμε τα πόδια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.