Ειδησεογραφικό site

Ο «μόδιστρος»… Έρντογαν και η μόδα με τα καρό σακάκια!

63

Τα περίφημα καρό σακάκια που φορά συχνά στις ομιλίες του κατά την διάρκεια πολιτικών εκδηλώσεων ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγιναν μόδα στην χώρα, αφού όλο και περισσότεροι πολίτες τα προτιμούν θέλοντας να μιμηθούν τον πρόεδρό τους.

 

Σύμφωνα με τον Τούρκο σχεδιαστή μόδας Levon Kordonciyan, που ρωτήθηκε σε συνέντευξη για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος δεν ακολουθεί την μόδα, ούτε επηρεάζεται από αυτή, αλλά δημιουργεί την προσωπική του τάση με τα καρό σακάκια του! Ο σχεδιαστής τόνισε ότι ο Ερντογάν έχει καταφέρει να συνδυάσει τα χρώματα στα ρούχα του με τα φυσικά χαρακτηριστικά του και το προσωπικό του ύφος.

Παρόμοιες δηλώσεις για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Ερντογάν, που δημιουργεί μόδα στη χώρα του με αυτές, έκαναν και δύο διευθυντές των σημαντικότερων οίκων μόδας της Τουρκίας, Sarar Grup και ORKA Holding, οι οποίοι δήλωσαν σε συνεντεύξεις τους ότι ο πρόεδρος Ερντογάν «κάνει τις καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές από όλους τους ηγέτες του κόσμου», ενώ τόνισαν ότι αυτές οι επιλογές θα μπορούσαν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο αν χρησιμοποιούσε τους ψυχρούς τόνους των ζεστών χρωμάτων για τις γραβάτες και τα πουκάμισά του.

Ο Cemalettin Sarar, διευθυντής του οίκου μόδας Sarar Grup, δήλωσε υπερήφανος που η υψηλή ραπτική του οίκου του έχει εισέλθει στην ντουλάπα του Ερντογάν και ανέφερε ότι ο οίκος Sarar σχεδιάζει ρούχα για τον πρόεδρο της χώρας που φέρουν τα αρχικά του «RTE» (Recep Tayyip Erdoğan).

Τα σχόλια είναι κλειστά.