Ειδησεογραφικό site

Ο μαραθωνοδρόμος Πάνος Βλάχος – Μούσκεμα και σέξι όσο ποτέ! (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

428

Ο Πάνος Βλάχος είναι ηθοποιός της νέας γενιάς που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην  σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» του τηλεοπτικου σταθμού ALPHA, αλλά στην θεατρική παράσταση «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας».

Πίσω από τους ρόλους που μπορεί να ερμηνεύει κατά καιρούς, κρύβεται ένας ιδιαίτερα προσγειωμένος καλλιτέχνης, ο οποίος μάλιστα έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις και στον αθλητισμό καθώς έχει λάβει μέρος στο WIND Running Team στο Διεθνές Τρίαθλο στο Αμπου Ντάμπι ενώ έτρεξε 42 χιλιόμετρα στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών πέρυσι, κάτι που έκανε και φέτος.

Αν και έμεινε αρκετά πίσω από τους πρώτους αθλητές η παρουσία του έγινε αισθητή. Ιδιαιτέρως όπου σταματούσε για νερό, τα χειροκροτήματα αλλά κυρίως οι φωνές και οι τσιρίδες απο τα κοριτσόπουλα ήταν εως και εξωφρενικά.  Άλλωστε η όλη του εμφάνιση, το καλογυμνασμένο σώμα του, που ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα αν μη τι άλλο προκαλούσε…

Σημασία πάντως έχει πως παρά το βαρύ πρόγραμμα του, δεν δίστασε και έλαβε και φέτος μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμβάλλωντας έτσι στην ανθρωπιστική προσπάθεια για τα παιδικά νοσοκομεία. Εκτός λοιπόν από ταλαντούχος, ο Πάνος Βλάχος διαθέτει και ανθρωπιά! Μπράβο του!

Ο φακός του «Κ» τον συνέλαβε την ώρα που διέσχιζε τη Λεωφόρο Μεσογείων.

vlaxos1

 

vlaxos2

vlaxos3

Τα σχόλια είναι κλειστά.