Ειδησεογραφικό site

Ο Ηλίας Λιβάνης-γιος του Αντώνη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ- “κλειδώνει” στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

170

Καταλυτικό ρόλο στο «κλείδωμα» της συμφωνίας που αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα έπαιξε το επίσης ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτης.

Σύμφωνα με το ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ  συμφώνησαν οριστικά οι δύο πλευρές(Ηλ. Λιβάνης και Κουμουνδούρου) για τη συμμετοχή του επικεφαλής του μεγάλου εκδοτικού οίκου “Λιβάνης” στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, με πλέον πιθανότερη περιφέρεια το νομό Σερρών από όπου είναι και η καταγωγή του ή την Α’ Αθήνας.

Ο Ηλίας Λιβάνης, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των εκδόσεων είναι και ένας ακτιβιστής οικολόγος με δραστηριότητες και στις βιολογικές καλλιέργειες, είναι γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόρου από τα πρώτα πολιτικά βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, Αντώνη Λιβάνη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τις επαφές των δύο πλευρών καταλυτικό ρόλο έπαιξε, το επίσης ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, Κ. Λαλιώτης ο οποίος διατηρεί από την πρώτη μέρα ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου και ιδιαίτερα με το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ( Γ. Δραγασάκης, Ν. Παππάς) και ο οποίος πρόσφατα ήρθε ουσιαστικά σε ρήξη με το Γ. Παπανδρέου ζητώντας του να μην προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα “έριχνε νερό στο μύλο” του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κ. Λαλιώτης την τελευταία περίπου δεκαετία έχει σημαντική θέση στον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.