Ειδησεογραφικό site

Ο «Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος» του Μπέρναρντ Σω στην Ελλάδα

58

Στις 14 Μαΐου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση από το περίφημο Lyttelton Theatre του Λονδίνου την παράσταση «Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Ρέιφ Φάινς.

Το φιλοσοφικό με κωμικά στοιχεία κείμενο, «Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος», γράφτηκε το 1903 και έχει ως θέμα τον εκσυγχρονισμένο Δον Ζουάν. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζακ Τάνερ υποδύεται ο 62χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρέιφ Φάινς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σάιμον Γκόντγουιν.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εξακολουθεί να συνδέει με τις παραστάσεις του προγράμματος National Theater Live το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το Εθνικό Θεάτρο του Λονδίνου.

Το έργο θα μεταδοθεί με αγγλικούς υπότιτλους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Simon Godwin
Σκηνογραφία: Christopher Oram
Σχεδιασμός φωτισμών: James Farncombe
Μουσική: Michael Bruce
Επιμέλεια κίνησης: Jonathan Goddard
Σχεδιασμός ήχου: Christopher Shutt

Στην παράσταση συμμετέχουν: Elliot Barnes-Worrell, Nicholas Bishop, Faye Castelow, Clare Clifford, Naomi Cranston, Henry Everett, Colin Haigh, Nick Hendrix, Corey Johnson, Christine Kavanagh, Mary Keegan, Ferdinand Kingsley, Nicholas li Prevost, Tim McMullan, Simon Markey, Indira Varma, Arthur Wilson

Τα σχόλια είναι κλειστά.